Tommy - Dućan na dlanu!

Raid Električni aparat s tekućinom 1 kom

Raid Električni Aparat S Tekućinom 1 Kom

7,59 €/kom

57,19 kn/kom
Cijena za j.m.: 7,59 €/kom(57,19 kn/kom)
Raid® Električni aparatić s tekućinom pruža vam zaštitu protiv dosadnih komaraca za ugodan san.

Opis proizvoda

ProizvođačS.C. Johnson Italy S.r.l.P.le M.M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Upute za upotrebu/pripremuUvjerite se da vaš je električni napon 230V. 1. Pritisnite i okrenite kako biste ukloniti čep. Izbjegavajte dodirivanje stijenja. 2. Umetnite punjenje u aparatić u za to predviđeni otvor i okrećite bočicu dok ne začujete "klik". 3. Okrećite utikač dok boca ne bude u okomitom položaju. 4. Koristite u prozračenim prostorima. 5. Za gašenje aparatića jednostavno ga izvadite iz utičnice ili pritišćite tipku za podešavanje intenziteta dok se ne isključi svjetlosni indikator. Za postavljanje timera: 1. Odaberite željeno vrijeme zaštite na regulatoru vremena. 2. Utaknite aparatić u električnu utičnicu u željeno vrijeme početka djelovanja zaštite i programirani timer će zapamtiti vaše postavke. 3. Automatski će se svakodnevno uključivati u odabrano vrijeme te će trajati onoliko koliko ste odredili regulatorom vremena. Odabirom 24-satnog djelovanja aparatić će kontinuirano raditi dok ga ne isključite. Kada se bočica s tekućinom isprazni, zamijenite ju novom. Za optimalnu učinkovitost, aktivirajte aparatić 30 minuta unaprijed.
BrandRaid

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn