Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Fa Krema za tuširanje Coconut milk 500 mL
%

Fa Krema Za Tuširanje Coconut Milk 500 ML

1,99 €/kom

14,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,98 €/l(29,98 kn/l)

Akcija traje do 30.12.2049.

NC 30 dana: 2,52 €/kom(18,99 kn/kom)

Otkrijte njegujuće osvježenje s kremom za tuširanje Fa Coconut Milk koja sadrži prirodni ekstrakt kokosa. Intenzivno njegujuća i osvježavajuća krema za tuširanje hidratizira vašu kožu i štiti je od isušivanja. PH neutralno. Potvrđena kompatibilnost s kožom.


Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzkopf&Henkel Production Europe GmbH & Co.KG, Henkelstrasse 67, DE-40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka, EU
BrandFa
Neto količina500 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn