Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Fackelmann Plastična čaša 0,3 L

Fackelmann Plastična čaša 0,3 L

6,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 6,99 kn/kom

Fackelmann plastična čaša namjenjena je svim vrstama hladnih i toplih napitaka. Prikladna je za mikrovalnu pećnicu, frižider ili zamrzivač. Izrađena je od visokokvalitetne plastike što zabrinutost da će se čaša razbiti čini potpuno suvišnom. Idealne su za ljetne terase ili kampiranje a moderan dizajn i živopisne boje privući će i djecu i odrasle. Zbog svoje male veličine i praktičnosti čaša ne zauzima puno prostora a nakon uporabe jednostavno je možete oprati u perilici posuđa.

Opis proizvoda

ProizvođačFackelmann d.o.o., Matije Gupca 119, 10295 Kupljenovo
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandFackelmann
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke