Faks Universal kapsule white&color, 14 kom

Faks Universal Kapsule White&color, 14 Kom

7,99 €/kom

Cijena za j.m.: 0,57 €/kom

Kapsule tekućeg deterdženta za strojno pranje rublja.


Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, 31000 Osijek, R. Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaEU, Hrvatska
Upute za upotrebu/pripremuKapsulama rukovati samo suhim rukama. Izbjegavati dodir s tekućinom (vlagom). Ne rezati, kidati ili bušiti. Pri izboru temperature pranja, pridržavajte se naputka proizvođača odjevnih predmeta. Ispitajte postojanost boja. Rublje nepostojanih boja prati odvojeno. Ne koristiti pretpranje. Nije prikladno za pranje vune i svile. Čuvati izvan dohvata djece. Poklopac dobro zatvoriti. Za punjenje >4,5 kg i jače zaprljano rublje upotrijebite 2 kapsule. Odgovaraju za različite stupnjeve tvrdoće vode.
BrandFaks

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.