Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Finish deterdžent za strojno pranje posuđa All in one max 80 kom

Finish Deterdžent Za Strojno Pranje Posuđa All In One Max 80 Kom

19,24 €/kom

144,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,24 €/kom(1,81 kn/kom)
Finish all in one ablete za perilicu posuđa osiguravaju najbolju čistoću i sjaj zahvaljujući svom učinkovitom sastavu. Uz to se bore protiv nakupljanja kamenca u perilici posuđa. Uklanjaju tvrdoglavu prljavštinu, mrlje, masnoću, čak i na niskim temperaturama.

Opis proizvoda

ProizvođačReckit Benckiser Production Sp z.o.o. ul Okunin 105-100 Nowy Dwor, Mazowiecki, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuKoristiti samo suhim rukama. Za najbolje rezultate stavite tabletu u suhu dozirnu posudu. Ne odmatati tabletu. Ako je tableta prevelika, potražite savjet od proizvođača perilice ili pogledajte u priručnik za uporabu perilice. Za najbolje rezultate u kratkim ciklusima pranja, stavite Finish tabletu na dno perilice pored filtra. Radi očuvanja kakvoće tableta, nakon uporabe uvijek dobro zatvorite pakiranje i čuvajte ga dalje od izvora topline i vlage. Za najbolje rezultate sušenja preporučano Finish sredstvo za ispiranje.
BrandFinish

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn