Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Finish Powerball Tablete za pranje posuđa Power Essential 120 kom

Finish Powerball Tablete Za Pranje Posuđa Power Essential 120 Kom

21,23 €/kom

159,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,18 €/kom(1,33 kn/kom)

Finish Power Essential, "sve u 1" rješenje za vaše posuđe. Naša Powerball kuglica omogućava učinkovito svakodnevno čišćenje, iz prvog pokušaja svaki put.


Opis proizvoda

ProizvođačReckitt Benckiser Tatabanya Ktf 2800 Tatabanya, Fatelepi út 15, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska, EU
Upute za upotrebu/pripremuOdmotajte tabletu. Pri svakom pranju stavite jednu tabletu u suhu dozirnu posudu. Ne držati u istoj ladici s priborom za jelo. Za najbolje rezultate, koristite programe pranja na 50/55 °C ili automatske programe. Ako veličina tablete nije odgovarajuća, potražite savjet od proizvođača perilice ili pogledajte u priručnik za uporabu perilice posuđa. Za najbolje rezultate u kratkim ciklusima pranja, stavite Finish Power Essential tabletu na dno perilice pored filtra. Ugrađena funkcija soli je učinkovita u mekoj, srednje i tvrdoj vodi do 26°e (21°dH). Ukoliko je Vaša voda izrazito tvrda, rezultati mogu biti poboljšani dodavanjem Finish soli. Prikladno za septičke jame. Ova ambalaža se može reciklirati, molimo odložite ju u kanti za otpad. Reciklirati samo praznu ambalažu. Omot tablete odložite u spremnik za miješani komunalni otpad. Za najbolje rezultate sušenja, preporučujemo Finish sredstvo za ispiranje.
BrandFinish

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn