Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Finish sredstvo za čišćenje perilice posuđa, 250 ml

Finish sredstvo za čišćenje perilice posuđa, 250 ml

35,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 143,96 kn/l

Uklanja masnoću i vodeni kamenac. Čisti filtar i ostale dijelove perilice

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuUklonite naljepnicu, a ne kapicu. Postavite naopako u donji okvir. Koristite kada je perilica prazna. Pokrenite program od najmanje 65 °C. Prikladno za sve perilice. Ne dodajte deterdžent.
BrandFinish
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke