Tommy - Dućan na dlanu!

Fisher Price leptir s geometrijskim tijelima

Fisher Price Leptir S Geometrijskim Tijelima

11,94 €/kom

Cijena za j.m.: 11,94 €/kom
Veseli leptir sa 6 oblika u različitim bojama za ubacivanje i razvrstavanje. Čak i najmanje bebe mogu pomaknuti gornji dio i vratiti ga nazad. Kako beba raste, počinje ubacivati oblike kroz otvore na leptiru i tako razvija finu motoriku. Bebu upoznaje s oblicima i bojama.

Opis proizvoda

ProizvođačMattel Europa B.V.,Gondel 1, 1186 MJ Amstelveen, Nizozemska
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandFisher Price
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.