Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Florafin zemlja za cvijeće 80 L

Florafin Zemlja Za Cvijeće 80 L

44,99 kn/kom

5.97 €/kom
Cijena za j.m.: 0,56 kn/l(0.07 €/l)
Sve je od pravog supstrata! Dobar supstrat zadržava dovoljno vode, ali pušta da višak vode brzo otjeće da ne dođe do gomilanja vlage. Sipak je, kako bi u vlažnom stanju dovoljno zraka došlo do korijenja i tako se sačuvala njegova vlaknasta struktura. FLORAFIN-supstrat nudi sve osobitosti u visokoj mjeri i jamči zdrav i krepak razvoj biljaka od korijena do cvijeta. FLORAFIN- supstrat za bilje proizvod je visoko vrijedne kakvoće, posebno razvijen za sađenje i presađivanje zelenog i cvjetajućeg bilja u loncima.

Opis proizvoda

ProizvođačEko-Terra d.o.o, Čakovečka ul. 54, 40305, Nedelišće, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuKoličina primjene je 3-5 litara po sadnom mjestu.
BrandFlorafin

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn