Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Fontana za tortu 18 cm 4 kom

Fontana Za Tortu 18 Cm 4 Kom

5,71 €/kom

42,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 1,43 €/kom(10,75 kn/kom)
Tortna fontana 18 cm (sa držačem), 4 kom. Razred 1. Zabranjena prodaja osobama mlađim od 14 godina. Proizvod nije igračka. Koristiti samo u prisustvu odrasle osobe.

Opis proizvoda

ProizvođačUvozi u EU: Crescom Kft., H-2120 Dunakeszi, Bagoly u.5., Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Upute za upotrebu/pripremuZa upotrebu u zatvorenom prostoru. Stojeći sa strane, donji crveni špicasti dio fontane zabosti u mekanu podlogu, te upaliti gornji dio i udaljiti se minimalno jedan metar. Ukoliko fontana nije odradila, ponovno paljenje nije dozvoljeno već je treba uništiti potapanjem u vodu.
BrandTortatuzijatek

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn