Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Friskies hrana za mačke junior 300 g

Friskies Hrana Za Mačke Junior 300 G

1,86 €/kom

13,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 6,20 €/kg(46,63 kn/kg)
Purina Friskies Junior. Friskies Junior s piletinom, mlijekom i povrćem. Ukusna i 100% potpuna prehrana pripremljena s odabranim kvalitetnim sastojcima. Potpuna hrana za kućne ljubimce, posebno razvijeno za mačiće do 1 godine. Prikladno i za gravidne mačke koje doje.

Opis proizvoda

ProizvođačNestle Hungaria Kft., Szerencsi Gyara, 3900 Szerencs, Rakoczi u.122, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuU tablici na pakiranju.Uvođenje u prehranu trebalo bi započeti tokom 3 - 4 tjedna starosti. Proizvod se treba pomiješati s vodom radi lakšeg hranjenja. Povećavajte količine hrane i postepeno smanjujte količinu dodane vode kada mačić postane sposoban jesti samu hranu. Svaki mačić je drugačiji, ovisno o razini njegove aktivnosti i tjelesnoj kondiciji prilagodite količinu hrane ili dozvoljeno vrijeme hranjenja. Također pogodno za gravidne mačke i mačke koje doje. Svježa, čista pitka voda treba uvijek biti dostupna.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn