Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Friskies hrana za mačke s lososom i povrćem 1,5 kg

Friskies Hrana Za Mačke S Lososom I Povrćem 1,5 Kg

6,59 €/kom

49,65 kn/kom
Cijena za j.m.: 4,39 €/kg(33,10 kn/kg)
Potpuna hrana za odrasle mačke s lososom i povrćem.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaProizvod čuvati na hladnom i suhom mjestu
Upute za upotrebu/pripremu: U tablici na pakiranju. Navedene količine su bazirane prema potrebama umjereno aktivnih mačaka.Pojedinačne potrebe variraju, a hranjenje treba prilagoditi kako bi održali vitkost i zdravu tjelesnu težinu mačke.Svježa, čista i pitka voda treba uvijek biti dostupna.
BrandFriskies

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn