Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Friskies Vitafit Balance kroketi za pse piletina 2,4 kg
%

Friskies Vitafit Balance Kroketi Za Pse Piletina 2,4 Kg

6,24 €/kom

46,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 2,60 €/kg(19,58 kn/kg)

Akcija traje do 06.02.2023.

Purina Friskies Balance izvor je kvalitetnih bjelančevina i svih ostalih hranjivih tvari koje su potrebne Vašem psu kako bi živio sretan i zdrav obiteljski život.

Opis proizvoda

ProizvođačNestle Hungaria Kft., Szerencsi Gyara, 3900 Szerencs, Rakoczi u.122, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPreporučujemo sljedeći broj obroka: hranite štence ispod 3 mjeseca starosti 3-4 puta dnevno s obrocima namočene hrane. Od navršena 3 mjeseca starosti postepeno smanjite namakanje i hranite svog štenca 3 puta dnevno. Od 6-18 mjeseci pružite mu 2 dnevna obroka. Dopustite štencu da jede oko 10-15 minuta pri svakom obroku. Maknite hranu nakon što je štenac pojeo kako biste spriječili prekomjerno hranjenje.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn