Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Friskies Vitafit Junior hrana za pse piletina i povrće 2,4 kg
%

Friskies Vitafit Junior Hrana Za Pse Piletina I Povrće 2,4 Kg

6,64 €/kom

49,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 2,77 €/kg(20,83 kn/kg)

Akcija traje do 06.02.2023.

Vaši štenci trebaju znatno više energije nego potpuno odrasli psi kako bi se potaknuo njihov rast i razigranost. Friskies Junior je 100% uravnotežen i hranjiv obrok s dodatnim bjelančevinama i prilagođenim razinama vitamina koje su štencu potrebne.

Opis proizvoda

ProizvođačNestle Hungaria Kft., Szerencsi Gyara, 3900 Szerencs, Rakoczi u.122, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPreporučujemo sljedeći broj obroka: hranite štence ispod 3 mjeseca starosti 3-4 puta dnevno s obrocima namočene hrane. Od navršena 3 mjeseca starosti postepeno smanjite namakanje i hranite svog štenca 3 puta dnevno. Od 6-18 mjeseci pružite mu 2 dnevna obroka. Dopustite štencu da jede oko 10-15 minuta pri svakom obroku. Maknite hranu nakon što je štenac pojeo kako biste spriječili prekomjerno hranjenje.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn