Tommy - Dućan na dlanu!

Garnier krema za ruke Intensive Care 100 ml
%

Garnier Krema Za Ruke Intensive Care 100 Ml

1,19 €/kom

Cijena za j.m.: 11,90 €/l

Akcija traje do 31.12.2049.

NC 30 dana: 2,09 €/kom

Garnier krema za ruke pravi je odabir za suhe i oštećene ruke, osobito u hladnim danima. Njezina bogata formula kombinira njegujući alantoin i glicerin koji štite kožu od isušivanja, te obnavljaju i zaglađuju suhu i oštećenu kožu. Uz Garnier njegu vaše će ruke ponovno dobiti svoju prirodnu mekoću!

Opis proizvoda

ProizvođačL'oreal Produktion Deutschland GmbH & Co. KgHertzstrasse 175, 76187 Karlsruhe, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandGarnier
Neto količina100 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.