Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Garnier Mineral Action Control Thermic Men deo 150 ml
58%

Garnier Mineral Action Control Thermic Men Deo 150 Ml

9,99 kn/kom

23,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 66,60 kn/l

Akcija traje do 30.12.2022.

- traje do 96h
- nježan prema koži
- protiv iritacija
- Mineral Action Control Thermic antiperspirant u spreju učinkovito štiti od znojenja i neugodnih mirisa i do 72 sata. Njegova revolucionarna formula čini da bude pouzdan i na jako visokim temperaturama, čak do 45 stupnjeva. Ne sadrži alkohol niti parabene. Uz Garnier dezodoranse, osjećat ćete se opušteno i puni samopouzdanja u svim životnim prilikama i vremenskim uvjetima!

Opis proizvoda

ProizvođačGarnier, 14 rue Royale, 75008 Paris, France
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C. Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuDobro protresite prije upotrebe. Nanosite sprej na područje pazuha s udaljenosti od 15cm. U slučaju začepljenja, držite proizvod u obrnutom položaju i isperite glavu spreja vrućom vodom.

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.