Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Garnier Protection 6 antiperspirant roll-on – Floral fresh 50 ml

Garnier Protection 6 Antiperspirant Roll-on – Floral Fresh 50 Ml

25,99 kn/kom

3.45 €/kom
Cijena za j.m.: 519,80 kn/l(68.99 €/l)
- bez bijelih i žutih tragova na odjeći
- brzo se suši, a koža je meka na dodir
- koža može disati
- 48h non-stop zaštita od znojenja
- Garnier Protection 6 Floral antiperspirant u obliku roll-ona pruža vam potpunu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa do 48 sati uz svjež, cvjetni miris. Njegova jedinstvena formula za potpunu zaštitu kože i odjeće učinkovito se bori protiv vlažnosti kože, neugodnih mirisa, iritacija, transfera neugodnih mirisa na odjeću, bijelih i žutih tragova. Uz Garnier dezodoranse osjećat ćete se opušteno i puni samopouzdanja u svim životnim prilikama i vremenskim uvjetima!

Opis proizvoda

ProizvođačSoprocos, Z.I. Le Moulin De Tous Vents-Gauchy, 02106 Saint-Quentin Cedex, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
BrandGarnier
Neto količina50 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450