Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pepsi cola 0,5 L

Pepsi Cola 0,5 L

6,79 kn/kom

Cijena za j.m.: 13,58 kn/l

Pepsi je piće koje te potiče da tražiš više od prosječnoga svakodnevnog života! Daje ti snagu da samouvjereno kročiš kroz život jednostavno zato što najbolje više nije dovoljno dobro! Pepsi je osvježavajuće bezalkoholno piće, obojeno karamelom s uvijek jedinstvenim okusom.

Opis proizvoda

ProizvođačRadenska d. o. o. , Boračeva 37, 9252 Radenci, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do 25 °C i zaštiti od izravnog Sunčevog svjetla.
BrandPepsi

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)455/109
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)10,7
od kojih šećeri (g)10,6
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.