Tommy - Dućan na dlanu!

Fanta Orange 2 L

Fanta Orange 2 L

2,15 €/kom

Cijena za j.m.: 1,08 €/l

Fanta je globalni brend gaziranih pića voćnog okusa te je vodeća robna marka s više okusa na svijetu.
Vole je potrošači diljem svijeta zahvaljujući njezinom osvježavajućem, punom i živahnom voćnom okusu. Brend Fanta produbljuje grupna zabavna iskustva mladih, uz ugodnu i energičnu osobnost te uvijek zagovara prijateljstvo i osnažuje tinejdžere kako bi kroz zajedničku zabavu rasplamsali svoju kreativnost.


Opis proizvoda

ProizvođačCoca-Cola HBC Hrvatska d.o.o., M. Sachsa 1, Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaSkladištiti i čuvati u hladnim i suhim uvjetima. Zaštititi od smrzavanja i Sunčevog svjetla.
BrandFanta

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)187/44
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)10,8
od kojih šećeri (g)10,8
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.