Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea krema Gel za kosu 150 ml

Nivea Krema Gel Za Kosu 150 Ml

39,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 266,60 kn/l

NIVEA MEN Styling krema za oblikovanje kose osigurava prirodan izgled kose i pouzdano učvršćivanje frizure. Fleksibilna krema za oblikovanje kose pruža opušten izgled kose bez pretjerane krutosti i osjećaja lijepljenja. Napredna formula sadrži razne vrste njegujućih vitamina te pruža intenzivnu hidrataciju kosi. Pantenol u kombinaciji s ostalim sastojcima donosi ugodnu njegu i postojanu frizuru u svakom trenutku.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
BrandNivea
Neto količina150 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke