Taft Gel za kosu power 150 ml
%

Taft Gel Za Kosu Power 150 Ml

4,19 €/kom

Cijena za j.m.: 27,93 €/l

Akcija traje do 19.03.2024.

NC 30 dana: 4,99 €/kom

Taft Power s Power formulom i kofeinom jača kosu i daje energiju vašoj frizuri! Za 48h učvršćivanja bez lijepljenja vlasi i ostataka u kosi. Pomaže zaštititi kosu od isušivanja, bez otežavanja. Formula otporna na sve vremenske uvjete za savršenu postojanost - tijekom cijelog dana.


Opis proizvoda

ProizvođačHENKEL Maribor d.o.o.Industrijska 23, 2506 Maribor, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Upute za upotrebu/pripremuNanijeti na suhu ili mokru kosu.
BrandTaft

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.