Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Le Petit Marseillais Gel za tuširanje vanilija 250 ml

Le Petit Marseillais Gel Za Tuširanje Vanilija 250 Ml

2,52 €/kom

18,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 10,08 €/l(75,96 kn/l)
Le Petit Marseillais kremasti gel za tuširanje s mlijekom vanilije – hidratizira i njeguje. Mahune vanilije se ručno beru na sunčanom Madagaskaru, potom se suše na suncu kako bi se iz njih potpuno oslobodila dobro poznata aroma. Ekstrakcijom se na kraju dobija mlijeko vanilije. Izuzetno blaga formula za kožu. Blaga pjena koja se lako ispire širi gurmanski, opojni slatkasti miris. Vaša koža će postati meka, hidratizirana i njegovana.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
BrandLe Petit Marseillais
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn