Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Fa Kids Gel za tuširanje za djevojčice 250 ml

Fa Kids Gel Za Tuširanje Za Djevojčice 250 Ml

2,72 €/kom

20,49 kn/kom
Cijena za j.m.: 10,88 €/l(81,96 kn/l)

Fa Kids Mermaid gel za tuširanje i šampon za djevojčice prilagođen je nježnoj dječjoj koži i kosi. Formula gela za tuširanje i šampona ne pecka oči i nudi njegu cijelog tijela u jednom proizvodu. Gel za tuširanje kožu ostavlja mekom, a šampon olakšava raščešljavanje kose, tako da vaša mala sirena može neometano uživati u igri.


Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzkopf&Henkel Production Europe GmbH & Co.KG, Henkelstrasse 67, DE-40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandFa Kids
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn