Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Genera gel za dezinfekciju ruku  80 ml

Genera gel za dezinfekciju ruku 80 ml

13,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 174,88 kn/l

Gel za dezinfekciju ruku osigurava učinkovitu higijenu ruku bez sapuna i vode. Higijenu ruku čini ugodnom rutinom. Ne isušuje kožu ruku, djeluje osvježavajuće, a također održava kožu mekom i glatkom. Pomaže smanjiti rizik od širenja štetnih virusa i bakterija kroz vaše ruke.

Nanesite malu količinu gela na dlan i nanesite na kožu ruku, masirajte dok se gel ne upije, pustite da se osuši. Ne ispirati.

Opis proizvoda

ProizvođačFairness Srl - Labaratori Cosmetici, Via Vo di Placca, 36/D - 35020 Due Carrare (PD), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Upute za upotrebu/pripremuizliti malu količinu proizvoda izravno na dlan i trljati dok u potpunosti ne upije. Duboko čišćenje i održavanje higijene u nekoliko sekundi.
BrandGenera

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke