Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Gillette kolonjska voda Cool Wave 100 ml

Gillette Kolonjska Voda Cool Wave 100 Ml

46,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 469,90 kn/l

Gillette Series Cool Wave VPH vodica za nakon brijanja osvježi razdraženu kožu. Kožu daje svjež izgled i lijep miris. Nakon njene upotrebe koža je mirna, glatka i svježa.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
Upute za upotrebu/pripremuNanijeti na lice i vrat nakon brijanja ili po potrebi. Donosi najbolje rezultate kada se koristi s brijačima Gillette 2, Gillette Blue, Gillette Mach 3 ili Gillette Fusion.
BrandGillette

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.