Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Gillette Series Protection pjena za brijanje - 250 ml
%

Gillette Series Protection Pjena Za Brijanje - 250 Ml

13,99 kn/kom

1.86 €/kom
Cijena za j.m.: 55,96 kn/l(7.43 €/l)

Akcija traje do 30.12.2022.

Pomaže štititi vašu kožu tijekom brijanja. Gillette Series Protection Men's Pjena Za Brijanje, s bademovim uljem, pruža trostruku zaštitu za vaše brijanje. Pjena hidratizira vašu bradu za lako brijanje i štiti vašu kožu, dok lubrikanti omogućuju glatko kliženje. Omogućava vam glatko brijanje sa zaštitom za vašu kožu.

Opis proizvoda

ProizvođačGillette UK Ltd, 452 Basingstoke Road, Reading, Berkshire RG2 0QE, Ujedinjeno Kraljevstvo
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dosega djece.
BrandGillete

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450