Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Bulldog Gin 700 ml

Bulldog Gin 700 Ml

189,99 kn/kom

25.22 €/kom
Cijena za j.m.: 271,41 kn/l(36.02 €/l)

Bulldog London Dry Gin je višestruko nagrađivani, premium gin, ručno izrađen u engleskoj destileriji koja proizvodi najkvalitetnije ginove više od 250 godina. Bulldog je destiliran u tradicionalnim bakrenim kotlovima koji koriste 100 % britansku pšenicu i vodu. 12 biljaka u Bulldog London Dry Gin su podrijetlom iz osam zemalja, izabrani iz istih područja svake godine za dosljednost. Postoje tri biljake koje su potpuno jedinstvene za Bulldoga: Kinesko lišće lotosa, turski bijeli mak i kinesko zmajevo oko. Ova mješavina jedinstvenog bilja, u kombinaciji s 40 % udjelom alkohola, daju Bulldogu iznimno uglađen i uravnotežen okus sa svježim završetkom.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEngleska
BrandBulldog
Neto količina700 mL
Dodatne informacijeBulldog Gin je moderna, nagrađivana, super premium marka gina proizvedena u engleskoj destileriji koja sada ima 250 godina iskustva u proizvodnji kvalitetnog gina. Rezultat susreta s egzotičnim biljkama, kvalitetnim sastojcima i četverostrukim alkoholom je ovaj uravnoteženi, svježi gin. Pšenica dolazi iz Norfolka na istoku Engleske, kristalno bistra voda iz Walesa i 12 vrsta iz 8 različitih zemalja svijeta: biljka oka kineskog zmaja, turski bijeli mak, list azijskog lotosa, talijanska smreka, marokanski korijander, korijen njemačke anđelike, španjolski limun, kineski sladić, talijanske latice, španjolski bademi, azijski bagrem i francuska lavanda. Biljke se svake godine nabavljaju iz istog izvora, čime se održava kvaliteta. Bulldog Gin je veganski i košer proizvod.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450