Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Glade automatic punjenje za osvježivač zraka ocean adventure 269 ml

Glade Automatic Punjenje Za Osvježivač Zraka Ocean Adventure 269 Ml

46,99 kn/kom

6.24 €/kom
Cijena za j.m.: 174,68 kn/l(23.18 €/l)
Glade® Automatski osvježivač zraka pruža pouzdanu svjezinu u svakoj prostoriji do 60 dana.

Probudite osjetila uz živahne mirisne note mora i citrusa koje u sudaru s valovima osvježavajućeg aromatičnog cvjetnog mirisa stvaraju osjećaj nesputanosti.

Opis proizvoda

ProizvođačSC Johnson Italy Srl P. Ie MM Burke 3, 20020 Arese Milano, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C/122 °F. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Ne pušiti.
Upute za upotrebu/pripremu1. Timer na Glade® Automatskom osvježivaču zraka postavite na "Off".2. Umetnite novo Glade® Punjenje za automatski osvježivač zraka. 3. Namjestite timer na željeno vrijeme kako biste odabrali učestalost ispuštanja mirisa: svakih 9, 18, 36 minuta. Otvor osvježivača u svakom trenutku držite usmjeren od lica. Glade® Punjenje za automatski osvježivač zraka može se koristiti i samostalno.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn