Tommy - Dućan na dlanu!

Glade Electric scented oil osvježivač zraka Sensual sandalwood & jasmine 20 mL

Glade Electric Scented Oil Osvježivač Zraka Sensual Sandalwood & Jasmine 20 ML

6,69 €/kom

Cijena za j.m.: 334,50 €/l

Glade® Electric Scented oil Sensual sandalwood & jasmine, električni osvježivač zraka pružit će vam osjećaj luksuznog spa tretmana dok vas orijentalni mirisi bergamota i jasmina stopljeni s toplim mirisom jantara i sandalovine obavijaju udobnošću i čistom ugodom.


Opis proizvoda

ProizvođačS.C. Johnson Italy S.r.l.P.le M.M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaŠvicarska
BrandGlade
Neto količina20 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.