Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Glade punjenje za električni aparat I love you 20 ml

Glade Punjenje Za Električni Aparat I Love You 20 Ml

4,78 €/kom

35,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 239,00 €/l(1.799,50 kn/l)
Miris obogaćen esencijalnim uljima; do 100 dana svježine

Opis proizvoda

ProizvođačS. C. Johnson Italy S. r. l. , P. le M. M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.Čuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. – Ne pušiti.Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F.
Upute za upotrebu/pripremu1. Ukoliko je potrebno zarotirajte električni utikač aparatića.2. Odvijte poklopac i umetnite bočicu u aparatić.3. Umetnite aparatić u električnu utičnicu u okomitom položaju. Pročitajte važne sigurnosne upute.4. Pomoću regulatora odaberite željeni intenzitet mirisa. Nakon uporabe operite ruke.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn