Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Go-Tan umak ljuti čili 500 ml

Go-Tan Umak Ljuti Čili 500 Ml

3,98 €/kom

29,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 7,96 €/l(59,98 kn/l)
Ljuti čili umak (bez češnjaka) fine strukture bez grubih sjemenki. Može se koristiti kao umak za kuhanje ili kao dip umak uz snack, proljetne rolice ili pileće medaljone (chicken nuggets).

Opis proizvoda

ProizvođačGo Tan, Postbus 7, 40400 Da, Kesteren, Nizozemska
Zemlja/mjesto podrijetlaNizozemska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar 2 mjeseca
BrandGo-Tan

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn