Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Go-Tan Wok umak od čilija i češnjaka 240 ml

Go-Tan Wok Umak Od Čilija I Češnjaka 240 Ml

4,51 €/kom

33,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 18,79 €/l(141,63 kn/l)
Jednostavno pripremite zdravo i ukusno wok jelo s povrćem, mesom ili ribom. Go-Tan umak od čilija i češnjaka, začinjena je varijanta wok umaka koji se temelji na češnjaku, crvenim paprikama i rajčici.

Opis proizvoda

ProizvođačGo Tan, Postbus 7, 40400 Da, Kesteren, Nizozemska
Zemlja/mjesto podrijetlaNizozemska
BrandGo-Tan
Neto količina240 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn