Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Herbal Essecnes regenerator za kosu Argan Oil of Morocco 360 ml
%

Herbal Essecnes Regenerator Za Kosu Argan Oil Of Morocco 360 Ml

18,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 52,75 kn/l

Akcija traje do 30.12.2022.

Povjerite brigu o svojoj kosi majci prirodi. Odnosno kolekciji Herbal Essences bio:renew, razvijenoj u suradnji Kraljevskim botaničkim vrtovima u Kewu. Balzam za intenzivno obnavljanje arganovo ulje sadrži 90% sastojaka iz prirodnih izvora i aktivni antioksidans koji pomaže pročistiti i zaštititi vašu kosu. Ostavlja kosu savršeno glatkom i sjajnom, prožimajući je pritom mirisom reskih agruma, egzotičnih začina i kremaste vanilije, a posebno je prikladan za oštećenu kosu. Za najbolje rezultate kombinirajte ovaj balzam sa šamponom Herbal Essences bio:renew arganovo ulje.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuNanesite obilnu količinu balzama na mokru kosu, od korijena do vrhova, zatim isperite.
BrandHerbal Essecnes

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.