Tommy - Dućan na dlanu!

Always Higijenski ulošci ultra long 2 x 8 kom

Always Higijenski Ulošci Ultra Long 2 X 8 Kom

3,45 €/kom

Cijena za j.m.: 0,22 €/kom
Higijenski ulošci Always Ultra Long u trenu upijaju tekućinu i drže je daleko od kože zahvaljujući sustavu InstantDry, dok bočna zaštita SecureGuard i krilca pružaju dodatan osjećaj sigurnosti, a tehnologija neutraliziranja neugodnih mirisa osigurava svježinu.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Upute za upotrebu/pripremuNemojte bacati u zahodsku školjku.
BrandAlways

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.