Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Whiskas hrana za mačke meso s povrćem 1 pak 4 x 100 g
%

Whiskas Hrana Za Mačke Meso S Povrćem 1 Pak 4 X 100 G

1,92 €/kom

14,49 kn/kom
Cijena za j.m.: 4,80 €/kg(36,23 kn/kg)

Akcija traje do 30.12.2023.

NC 30 dana: 2,52 €/kom(18,99 kn/kom)

Potpuna hrana za odrasle mačke.

Opis proizvoda

ProizvođačMars Polska sp z.o.o., Kozuski Parcel 42, 96-500 Sochaczew, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaLitva
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuNaputak za hranjenje: macki tezine 4 kg potrebno je 2½ vrecice dnevno. Preporucujemo hranjenje kombinacijom s 2 vrecice whiskas® mokre i 15 g whiskas® suhe hrane. Za informacije o hranjenju nazovite nas potrosacki telefon ili nam posaljite elektronsku postu. Svjeza voda uvijek treba biti dostupna. Posluzite hranu na sobnoj temperaturi, ostatak cuvati u hladnjaku do 2 dana.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn