Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Whiskas Hrana za mačke piletina vrećica100 g
%

Whiskas Hrana Za Mačke Piletina Vrećica100 G

0,60 €/kom

4,49 kn/kom
Cijena za j.m.: 6,00 €/kg(44,90 kn/kg)

Akcija traje do 30.12.2023.

NC 30 dana: 0,60 €/kom(4,52 kn/kom)

WHISKAS Vrećica Piletina u želeu, 1+, potpuna hrana za odrasle mačke.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaNaputak za hranjenje: mački težine 4 kg potrebno je 3 vrećice dnevno. Preporučujemo hranjenje kombinacijom s 2 vrećice whiskas® mokre i 20 g whiskas® suhe hrane. Za informacije o hranjenju nazovite nas potrošački telefon ili nam pošaljite elektronsku postu. Svježa voda uvijek treba biti dostupna. Poslužite hranu na sobnoj temperaturi, ostatak čuvati u hladnjaku do 2 dana.
BrandWhiskas
Neto količina100 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn