Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Friskies Hrana za mačke hairball 300 g

Friskies Hrana Za Mačke Hairball 300 G

1,86 €/kom

13,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 6,20 €/kg(46,63 kn/kg)
Friskies® već desetljećima podržava zdravu prehranu mačaka. Mačke su po svojoj prirodi istraživači, privlači ih sve oko sebe. Stoga su fascinantna prisutnost u obitelji, unoseći vitalnost u naše domove. Purina® stručnjaci posebno su za njih osmislili Friskies®

Opis proizvoda

ProizvođačNestle Hungaria Kft., Szerencsi Gyara, 3900 Szerencs, Rakoczi u.122, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom i hladnom mjestu.
BrandFriskies

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn