Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Felix Hrana za mačke meso  4 x100 g

Felix Hrana za mačke meso 4 x100 g

15,49 kn/kom

Cijena za j.m.: 38,73 kn/kg

PURINA® Potpuna hrana za odrasle mačke. Komadići u želeu.

Opis proizvoda

ProizvođačNestle Hungaria Kft., Szerencsi Gyara, 3900 Szerencs, Rakoczi u.122, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Upute za upotrebu/pripremuProsječnu odraslu mačku (4kg) hranite s 3 do 4 vrećice dnevno u najmanje 2 odvojena obroka. Prosječne količine za održavanje odrasle mačke temeljene su na potrebama umjereno aktivnih mačaka pri normalnoj temperaturi okoline. Individualne potrebe variraju te je količinu hrane potrebno prilagoditi za održavanje Vaše mačke u idealnoj i zdravoj fizičkoj kondiciji. Poslužite na sobnoj temperaturi. Čista, svježa pitka voda treba uvijek biti dostupna.
BrandFelix

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke