Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Felix Hrana za mačke sensation meso 4 x100 g

Felix Hrana za mačke sensation meso 4 x100 g

15,49 kn/kom

Cijena za j.m.: 38,73 kn/kg

Felix Sensations Jellies je linija obroka neodoljivog mirisa, izgleda i naravno, okusa za Vašu mačku. Svaki proizvod sadrži nježne komadiće u kojima će uživati Vaša maca i koji se poslužuju uz različite okuse želea radi odlične kombinacije okusa i privlačnih mirisa kako bi se zadovoljila osjetila vaše mace. To nije sve! Oni su također: izvor esencijalnih omega 6 masnih kiselina, s pravom kombinacijom uravnoteženih minerala i vitamina koji pomažu da je vaša mačka uvijek puna i vitamina kako bi se zadovoljilo 100% dnevnih potreba vaše mačke.

Opis proizvoda

ProizvođačNestle Adriatic d.o.o., Av. V.Holjevca 40, 10010 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
BrandFelix

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke