Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pedigree hrana za pse piletina, povrće i riža 400 g

Pedigree Hrana Za Pse Piletina, Povrće I Riža 400 G

14,49 kn/kom

1.92 €/kom
Cijena za j.m.: 36,23 kn/kg(4.81 €/kg)
Pedigree Vital Protection Mini s piletinom, povrćem i rižom potpuna je hrana za odrasle pse malih pasmina. Sadrži sastojke najviše kvalitete, prekrivene ukusnim mesnim umakom. Stručnjaci su potvrdili da postoje 4 osnovne zdravstvene potrebe svakog psa: dobra probava, zdrava koža i dlaka, visoka izdržljivost i zdravi zubi. Pedigree Vital Protection Mini podržava sve navedeno, što ju čini savršenim izborom za Vašeg ljubimca. Također sadrži i vitamin E i minerale, koji podržavaju zdrav imunološki sustav.

Opis proizvoda

ProizvođačMARS INTERNATIONAL
Zemlja/mjesto podrijetlaMAĐARSKA
BrandPedigree
Neto količina400 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn