Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Igraće karte Uno 1 kom

Igraće Karte Uno 1 Kom

79,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 79,99 kn/kom

Brza zabava za sve uz Uno! Lako je crtati, ali vrlo teško bacati. Možete se igrati s podudaranjem boja i brojeva, kao i prisiljavati protivnika prema vrsti karte. Kad vam ostane kartica, "UNO!" ne zaboravite reći! Uključuje 108 karata i pravila igre. Dob: 7 i više godina. Broj igrača: 2-10.

Opis proizvoda

ProizvođačMattel Europa B.V.,Gondel 1, 1186 MJ Amstelveen, Nizozemska
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Neto količina1 kom
Dodatne informacijePreporučena dob: +7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.