Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Franck classical instant kava 100 g

Franck Classical Instant Kava 100 G

3,99 €/kom

30,06 kn/kom
Cijena za j.m.: 39,90 €/kg(300,60 kn/kg)

Klasik u svakom smislu, Instant kava Classical je okus koji poznajete i volite, a brza priprema znači da fina kava stiže u tren oka.


Opis proizvoda

ProizvođačFranck d.d., Vodovodna 20, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaZatvorenu dozu čuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuZa šalicu kave (1 dl) uzeti žličicu instant kave i uz miješanje preliti vrućom vodom. Prema želji dodati šećer i mlijeko.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn