Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nescafe Sensazione Crema Instant kava 100 g

Nescafe Sensazione Crema Instant Kava 100 G

5,04 €/kom

37,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 50,40 €/kg(379,90 kn/kg)
Priuštite si trenutak i iskusite aromu i nježnost zlatne mješavine Sensazione kave. Neka Vas delikatan i fin okus povede u novo, vrhunsko iskustvo kave. Blagi mjehurići zraka zarobljeni su unutar svake šalice kave i spojeni s visoko aromatičnim zrnima kave, pružaju jedinstven užitak ispijanja zlatne kreme.

Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaDržati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremu1-2 žličice kave preliti vrućom (nekipućom) vodom. Dodati šećer i mlijeko po želji.
BrandNescafe
Neto količina100 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn