Franck Gold instant kava 100 g

Franck Gold Instant Kava 100 G

5,19 €/kom

Cijena za j.m.: 51,90 €/kg

Okus zbog kojeg volimo kavu. Napravljena od najboljih zrna, instant kavu Gold krasi bogata aroma stvorena za vaš užitak.


Opis proizvoda

ProizvođačFranck d.d., Vodovodna 20, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaZatvorenu bočicu čuvati na suhom mjestu
Upute za upotrebu/pripremuZa šalicu kave (1 dl) uzeti žličicu instant kave i uz miješanje preliti vrućom vodom. Prema želji dodati šećer i mlijeko.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.