Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nescafe Gold Classic  instant kava 100 g
24%

Nescafe Gold Classic instant kava 100 g

27,99 kn/kom

36,99 kn

Cijena za j.m.: 279,90 kn/kg

Akcija traje do 30.11.2021.

Topiva kava s dodatkom pržene mljevene kave.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaŠvicarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom.
Upute za upotrebu/pripremu1-2 žličice kave (2 g) preliti s 150 ml vruće (ne kipuće) vode.
BrandNescafe

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke