Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nescafe Gold instant kava 200 g

Nescafe Gold Instant Kava 200 G

10,22 €/kom

76,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 51,10 €/kg(384,95 kn/kg)

NESCAFÉ GOLD vrhunska aroma i miris upravo pržene brazilske kave. NESCAFÉ GOLD je mješavina instant kave dobivene od najfinijih zrna Arabice, a koja od sada ima i dodatak prženih zrna kave, mljevenih 10 puta finije kako bi potpuno oslobodili arome iz zrna. Puni okus i bogata aroma.


Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremu1-2 žličice (2 g) kave preliti vrućom (ne kipućom) vodom.
BrandNestle
Neto količina200 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn