Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ispitivač napona 220V 14cm

Ispitivač Napona 220V 14cm

8,99 kn/kom

1.19 €/kom
Cijena za j.m.: 8,99 kn/kom(1.19 €/kom)
Ispitivač napona kratki sa zakačkom za nošenje. Dužina 140mm. Za ispitivanje prisutnosti faze na električnim uređajima 220v

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Upute za upotrebu/pripremuZa vrijeme testiranja vrh ispitivača mora biti čvrsto prislonjen na mjesto koju testiramo (žica, utičnica). Ukoliko lampica svijetli radi se o živom vodiču fazi. Ukoliko ne svijetli u vodiču nema struje.
BrandUnitrg
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450