Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Domestos Izbjeljivač rublja original 750 ml

Domestos Izbjeljivač Rublja Original 750 Ml

2,79 €/kom

21,02 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,72 €/l(28,03 kn/l)
Domestos tekuće sredstvo za izbjeljivanje je izrazito gusta tekućina, koja ne samo da savršeno čisti Vaše rublje, nego Vam dopušta i kontrolu njegovog doziranja.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Magyarorszag KFT. Home & Personal Care Factory Nyirbator, Tancsics Mihaly u 2-4 H-4300 Nyirbator, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Upute za upotrebu/pripremuSIGURNOSNI ČEP ZA DJECU. Otvaranje: Pritisnuti jastučice na stranama čepa i okrenuti u smjeru obrnutom od kazaljke na satu. Nakon upotrebe: Čvrsto zatvoriti čep dok se ne čuje klik. STROJNO PRANJE: uliti 100 ml proizvoda u pretinac za detrdžent i odabrati program kratkog hladnog pranja. Tijekom rada programa ne stavljati detrdžent. Kada je program završio, dodajte detrdžent u pretinac i odaberite standardni program pranja. Ukoliko imate ostatak prljavog rublja koje se ne smije izbjeljivati te mjesta u bubnju, možete ga slobodno dodati i sve zajedno oprati. *Provjerite upute za uporabu Vašeg stroja za pranje rublja! RUČNO PRANJE: razrijediti 100 ml proizvoda u 10 l vode. Namakati rublje 10 minuta, nakon toga temeljito isprati, te oprati detrdžentom na uobičajeni način. Uvijek koristiti plastičnu posudu za pranje. Zapremnina čepa je 15ml.
BrandDomestos

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn