Tommy - Dućan na dlanu!

Jar deterdžent za posuđe lemon 1,35 L

Jar Deterdžent Za Posuđe Lemon 1,35 L

5,79 €/kom

Cijena za j.m.: 4,29 €/l

Vaš saveznik u kuhinji, Jar, čini pranje suđa znatno lakšim, a pritom je izuzetno učinkovit. Svaka njegova kapljica stvara dugotrajnu sapunicu koja se uspješno bori s masnoćom i sasušenim ostacima hrane, a traje 3x duže nego što očekujete. Kada vam je pri ruci Jar Lemon, kuhinju ispunjava ugodan i svjež miris limuna, a posuđe blista.


Opis proizvoda

ProizvođačP&G DCE bvba/sprl-Belgium, Temselaan 100, B-1853 Strombeek Bever, Belgija
BrandJar
Neto količina1.350 mL
Sastojci/sastav

5-15% Anionske Površinski Aktivne Tvari, <5% Neionske Površinski Aktivne Tvari, Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol, Mirisi, Geraniol, Limonene.


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.