Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Gillette Blue jednokratni brijač 1 pak 3 kom
%

Gillette Blue Jednokratni Brijač 1 Pak 3 Kom

32,49 kn/kom

4.31 €/kom
Cijena za j.m.: 10,83 kn/kom(1.44 €/kom)

Akcija traje do 15.11.2022.

Gillette Blue3 Comfort jednokratna je britvica čije 3 oštrice presvučene kromom osiguravaju do 10 ugodnih brijanja. Glava pokretljiva za 40° lijepo se prilagođava konturama lica, a oštrice se znatno lakše ispiru nego kod britvica Blue II Plus. Lubrikantna trakica s tehnologijom Comfortgel aktivira se u dodiru s vodom za dodatnu svježinu i ugodnost, dok gumena protuklizna drška britvice Gillette Blue3 Comfort dobro sjedi u ruci za bolju kontrolu i preciznost brijanja.

Opis proizvoda

ProizvođačGillete Poland International Sp.z.o.o., ul. Nowy Jozefow 70, 94-406 Lodz, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandGillette Blue
Neto količina3 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn